savonmestarikilta.fi

Vittu mä oon pöhnäs

25 Apr 2012 — Hakusanat: pöhönäs, ku, ampiaanen, pöhnässä, koira, ristuksen, vittu, ... <HooCee86> Ai vittu just tätä lausetta oon toistellut usein kun on ... 2 Aug 2008 — Tämä sivu käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. 28 Apr 2015 — ... subettaja, susannamaija, Sussu,❤ (suski) mä en kyl ikinä sanonu ... vähä sä oot pöhnäs oikeesti sun silmistä niin näkee sen ei Vittu! 12 Nov 2015 — Isot pojat koitti vittu aina päähän pistää aina turpaan, aina vaa lissää ... levyttää mut mä hengitän ja oon LEIJA-LEIJA-LEIJA-LEIJA Vittu mä hakkaan ketä mä hakkaan ja saatana mua ei tulla neuvomaan! Ile ravisti itsensä irti ... Sitten Annamaija pöhnäs sen ja käytti sitä muutaman kerran. varsinki sellaset "mä oon NIIN kännissä" 12v. pikku teinit jotka ... täysillä koulussa "VITTU OLI SIISTII, KU ME RYYPÄTTII JA MÄ OLIN AIVAN PÖHNÄS..." Hahahahahahah ei vittu oikeesti sinä joka kirjotit ton jutun oot varmaan ihan vitun kypsä aikuinen ... "mä oon sua saatana 10 krta isompi ett tuu vaa " 14 Dec 2021 — mä mee viettää perhe joulu. Perhekossujoulu ... Mitäköhän vittua sitä tekis jouluna. ... Oon pitkä mies mulla on tukala olla bussissa. 6 May 2006 — Vittu mä tiesin aina että sussa on ainesta! ... Ketä pöhnäs, hä? ... Minnes päin Slovakiaa oot menossa? Mä kävin siellä tossa helmikuussa ... 15 Sept 2013 — Mä enää ees yritä muuttaa itseäni, tämmönen mä nyt vaan oon. ... Huomasin täsä ajas sen, et aika vitun haurait nää kaverisuhteet on. Mä kun oon niin puhki, etten jaksa liikuttaa kättäkään. Se vituttaa. Vappu meni persiilleen. Vituttaa. Käväsin M1:sellä sairaalassa, vitun riemukas loppu ... 11 Jan 2011 — Katoin kelloa, se oli viistoista yli kaheksan ja mä makasin vielä ... ottanu aamulla lääkkeitäs vai oot muute vaa pöhnäs, mut haloo nainen! Piänes pöhnäs si sanoin et meen pummaa kyydin läheiseltä kuntosalilta. ... Mä oon menny työkengillä töistä himaan, onneks olin pyörällä. Mä kieli pitkällä odotin herkkupizzaa, ja kun tulin kotiin, kysyin "Missä se pizza on?". ... Minä oon toivottanut ravintolassa "Hyvää ruokahalua! 21 Nov 2021 — Hän puhui rakkauden kieltä :D oispa venäläinen tyllerö vittu ... Tai en tie, jos toimii sulle, ni mikäs minä oon mitään huutelemaan :D. 1 Feb 2007 — :D En kyl ookkaan käyyny tääl pitkaaen aikaan, sori jos oon väh pöhnäs ku oon kummiski ottanu vähä :D Onneks toni otti läppärinsä mukaan nii ... 30 Apr 2012 — Mä olen säälittävän huono laskutoimituksissa. Mun täytyy kuitenkin pitää jokin tipaton toukokuu tähän nyt, mä en tykkää ollenkaan pöhnästä. 31 Aug 2019 — No voi vittu mauton wasalandia ei oo kovin ihmeelline juttu, ja jos siel on nii ... Mä oon käyny Vaasalandiassa kun se oli vielä toiminnassa. 20 May 2007 — ... hetken päästä että "kiitti vitusti mä lähden nyt itse kotiin" ... puhumattakaan väsyttävästä pöhnästä joka hillitsee aktiivisuutta. 24 Aug 2008 — vitun kiva. ... mää kusin keittiön lattialle..pienes pöhnäs ja unenpöppörös ... omassa huoneessani kun mä niitä kissoja hoidinkin. 11 Oct 2010 — Mukaan nyt kun ottaa viel kaikki ihmissuhdekiemurat mitä on ollut niin olen aika kypsä koko vitun shaisseen ja miten helvetissä joku tuolla ... 15 Nov 2010 — Milloin Minä olen viimeksi käynyt nuorisotalokeikalla? ... ja takahuoneeseen imailemaan, olihan iltapäivän pöhnästä jo sen verran selvitty. 26 Apr 2009 — En osaa kuvitella tätä Onnelassa vaikka siellä sois mikä musiikki. Enkä tiedä mistä puhut, mä oon ainaki kuunnellu aina vaan hyvää musaa. :p masa kirjoitti: Herkkutatin raiskausta sanon minä. Mitä niistä sitten pitäisi ... Siitä pöhnästä jonka se aiheuttaa, niin en kyllä tosiaankaan ymmärtäisi. Ja kyllä mä kans sitä yöradioo ootan ku sitä tossa taannoin ... Jos oot kymmenen maissa tulossa niin pysähdy niskavuoren portilla kaffella. Olen ottanut Tenoxeja (10mg) unettomuuteen, mutta ne ei tunnu auttavat riittävästi. Ohjeissa sanotaan 1/2 - 1 tablettia, mutta mun on täytynyt Mistään en mitään tiiä ku vaan pöhnäs kuvittelen.! :lol: Street Glide 110 Screamin Eagle ... ma^ko kirjoitti: Mä ainakin ostan öljyä jonka tiedän toimivan. Mä kyl vähän epäilen, että se toinen nimeltämainitsematon KALAMIES, ... Pöhnästä selvittyäni ja viiltävän tilanneanalyysin jälkeen, paljastui syy ... 1 Feb 2015 — Iteasiassa se on Tarjotin, mutta mikä minä olen tuomitsemaan miten kieltäsi ... Ristus, komia, pöhnäs, kuskis, mihnä, ehtoolla, pehemoonen. Vittu mä oon pöhnäs itsetyydytys tapoja eroottiset alusasut vaimolle kullia venäläinen nainen etsii suomalaista miestä. Hammersmith alun perin tarkoitetaan ...

Hae jseneksi
Bing Google