savonmestarikilta.fi

Alanko vittu kun vituttaa

16 Nov 2006 — Ismo Alanko Säätiö - Vittu kun vituttaa. Watch later. Share. Copy link. Info. Shopping. Tap to unmute. If playback doesnt begin shortly, ... 28 Mar 2013 — Ismo Alanko - Vittu kun vituttaa. 85,330 views85K views. Mar 28, 2013. 389. Dislike. Share. Save. hilmalimperi. hilmalimperi. 11 May 2009 — Mua vituttaa niin ankarasti, vituttaa aamusta iltaan, vituttaa on kaikki turhaa, vittu kun vituttaa! Se on niin kaunista katseltavaa kun ... 28 Jul 2018 — Ismo alanko Vittu kun vituttaa Live kotka meripäivät 2018. 1,285 views1.2K views. Jul 28, 2018. 7. Dislike. Share. Save. Stope. Stope. Vittu Kun Vituttaa Lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori / Ja alkoi vituttaa / Mua vituttaa niin ankarasti ... Levykauppa Äx: Alanko, Ismo: Vittu kun vituttaa: T-paita, Girlie-T-paita, ... Ismo Alanko ja Oulu Sinfonia yhteislevytys Kaiken maailman kehtolauluja. Joululevy (tunnetaan myös nimellä Vittu kun vituttaa) on Ismo Alanko Säätiön single, joka julkaistiin 22. marraskuuta 1999 levymerkillä Poko Rekords. Listen to Vittu kun vituttaa - Live on Spotify. Ismo Alanko · Song · 2013. 12 Sept 2015 — Ismo Alanko Vittu kun vituttaa lyrics: Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori... Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa (Letra e música para ouvir) - Mua itketti kun olin vauva / lapsena keljutti / sitten musta tuli nuori / ja alkoi vituttaa ... Mua itketti kun olin vauva / lapsena keljutti / sitten musta tuli nuori / ja alkoi vituttaa / Mua vituttaa niin ankarasti / vituttaa aamusta iltaan / VITTU KUN VITUTTAA LYRICS by ISMO ALANKO: Mua itketti kun olin vauva / lapsena keljutti / sitten... Vittu kun vituttaa Songtext von Ismo Alanko Säätiö mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.com. Vittu Kun Vituttaa lyrics: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa ... Lyrics to song "Vittu kun vituttaa" by Ismo Alanko: Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa Mua vituttaa niin ... Read or print original Vittu Kun Vituttaa lyrics 2021 updated! Mua itketti kun olin vauva / Lapsena keljutti / Sitten musta tuli nuori / Ja. Vittu kun Vituttaa.Org. KeijoIsmo. 12.07.2011 18:53. Ilmoita. Kun vituttaa niin kerro se Keijolle: www.vittukunvituttaa.org -Ismo on kuningas. Valitsemasi fulltrack-soittoäänen Ismo Alanko Säätiö: Vittu Kun Vituttaa tilaat lähettämällä numeroon 173175 tekstiviestin: BIISI4E 12407666. Versuri VITTU KUN VITUTTAA - Ismo Alanko: Mua itketti kun olin vauva / lapsena keljutti / sitten musta tuli nuori / ja alkoi vituttaa / Mua vituttaa niin ... Ismo Alanko. Vittu Kun Vituttaa. Mua itketti kun olin vauva. Lapsena keljutti. Sitten musta tuli nuori. Ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa | Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori Ja alkoi vituttaa Mua vituttaa. Vittu Kun Vituttaa. by Ismo Alanko. on Joululevy (1999), Superlajitelma -boksi (2013). Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori vittu kun vituttaa. Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrдn kriisiryhmдnne kaukaa дlд tyrkytд minulle terapiaa kaada lisдд paskaa mun niskaan Letra da música Vittu Kun Vituttaa - Ismo Alanko. Aprenda a tocar no Cifra Club - seu site de cifras, tablaturas e videoaulas. Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli nuori ja alkoi vituttaa. Mua vituttaa niin ankarasti vituttaa aamusta iltaan Letra de Vittu Kun Vituttaa de Ismo Alanko. Mua itketti kun olin vauva Lapsena keljutti Sitten musta tuli nuori Ja alkoi vituttaa Mua... Ismo Alanko Säätiö: Vittu kun vituttaa (Video 1999) Ismo Alanko as Ismo Alanko. Original lyrics of Vittu Kun Vituttaa song by Ismo Alanko. Explain your version of song meaning, find more of Ismo Alanko lyrics. Record Shop X: Alanko, Ismo: Vittu kun vituttaa: T-shirt, Girlie T-shirt, T-shirt. 4 May 2020 — Ismo Alanko - Vittu Kun Vituttaa Se tuli suoraan sydämestä. #ismoalanko #vituttaa #vitutus #suomirock. Music video and lyrics - letras - testo of Vittu Kun Vituttaa by Ismo Alanko. SongsTube provides all the best Ismo Alanko songs, oldies but goldies tunes ... Listen to Vittu Kun Vituttaa (Live) by Ismo Alanko, 180 Shazams. vittu kun vituttaa. Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi kierrän kriisiryhmänne kaukaa älä tyrkytä minulle terapiaa kaada lisää paskaa mun niskaan TrackArtistKeyEnergyCamelotBPMTsingis Khan ‑ Dschingis KhanFrederikC Major98B142Jerry CottonKontraC Major58B196TaiteilijaelämääIsmo AlankoC Major78B99View 42 more rows Vittu kun vituttaa. Tunge positiivinen ajattelu hanuriisi. Kierrän kriisiryhmänne kaukaa. Älä tyrkytä minulle terapiaa. Kaada lisää paskaa mun niskaan Levykauppa Äx: Alanko, Ismo: Vittu kun vituttaa: Kangaskassi, T-paita, ... Ismo Alanko ja Oulu Sinfonia yhteislevytys Kaiken maailman kehtolauluja ... Osoitteessa ww.sip.fi/~vanities/ismo.html on Ismo Alangon sanoituksia - löytyisiköhän ... Kappale saattaisi olla nimeltään myös Vittu kun vituttaa, ... Ismo Alanko Vittu Kun Vituttaa lyrics : Mua itketti kun olin vauva lapsena keljutti sitten musta tuli ... Read the complete lyrics of Vittu Kun Vituttaa by Ismo Alanko on Rockol.com. 17 Dec 2013 — Ismo Alangon ensimmäinen julkaisu Täältä tullaan Venäjä ilmestyi Hassisen koneen nimissä 1980 ja siitä alkoikin poikkeuksellisen kirjava ura ...

Hae jseneksi
Bing Google